Waarom MetaRelax®?

MetaRelax® kan je dagelijkse hoeveelheid magnesium aanvullen. Bekijk hier waarom MetaRelax® belangrijk voor je is.

Een bijzonder magnesiumzout (magnesiumglycerofosfaat): uitstekende tolerantie

waarom metarelaxHet voornaamste bestanddeel van MetaRelax® is een bijzonder magnesiumzout, namelijk magnesiumglycerofosfaat. Dit magnesiumzout wordt uitstekend verdragen door maag en darmen*.

*Driessens F et al. On formulas for daily oral magnesium supplementation and some of their side effects. Magnesium Bull 1993; 15:10-12.

 

Volledige formule

MetaRelax® combineert het magnesiumglycerofosfaat in een volledige formule met vitamine D, taurine en actieve B-vitamines. Zo wordt de werking van het magnesiumglycerofosfaat zelfs versterkt.

Met vitamine D

Magnesium en vitamine D hebben een hechte band. Een tekort aan vitamine D leidt vaak tot een tekort aan magnesium en omgekeerd. De vitamine D in MetaRelax® zorgt ervoor dat magnesium langer vastgehouden wordt in je lichaam, en omgekeerd zorgt het magnesium voor het activeren van de vitamine D.

Met een gerust gevoel te gebruiken door zwangere vrouwen

MetaRelax® is veilig in gebruik voor zwangere vrouwen.

Geen gewenning

MetaRelax® is zo samengesteld dat er geen afhankelijkheid kan optreden.

Links

Disclaimer

Auteursrecht en recht van de producent van een databank
Deze site is zowel een werk dat door het auteursrecht wordt beschermd, als een databank waarop Metagenics de auteursrechten en rechten van de producent bezit. De teksten, lay-out, tekeningen, foto's, films, grafieken en andere bestanddelen van deze site zijn door het auteursrecht beschermd. Elke kopie, adaptatie, wijziging, vertaling, arrangement, publieke mededeling, huur of andere exploitatievorm van het geheel of een deel van deze site, onder het even welke vorm en met om het even welke middelen, zoals elektronische, mechanische of andere middelen, is volstrekt verboden behalve ingeval van voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van Metagenics. De inhoud van de databank wordt beschermd door het sui generis recht die de producent toelaat om elke opvraging en/of hergebruik van het geheel of een deel van deze inhoud te verbieden. Om het even welke inbreuk op deze rechten kan strafrechtelijk of burgerrechtelijk vervolgd worden.

Merken en handelsnamen
De benamingen, logos en andere tekens die in deze site worden gebruikt, onder andere het logo en de naam Metagenics, zijn merken en/of handelsnamen die wettelijk beschermd zijn. Elk gebruik ervan of van gelijkaardige tekens is volstrekt verboden zonder het voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van Metagenics.

Aansprakelijkheid voor de inhoud
Metagenics besteedt de grootste zorg aan het ontwerp en de instandhouding van deze site. Metagenics kan echter niet de juistheid garanderen van de informatie die zich op deze site bevindt. De gebruiker dient er zich van bewust te zijn dat de informatie zonder voorafgaandelijke kennisgeving gewijzigd kan worden. Metagenics kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan kan worden gemaakt. Metagenics kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en het bestaan van andere sites waarmee hyperlinks worden gelegd.
MetaRelax® is een product van
Verkrijgbaar bij uw drogisterij, apotheek, gezondheidswinkel of online.

Bekijk de tv-spot
Sluiten Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer