Wat is MetaRelax®?

MetaRelax® is een goed opneembaar magnesiumsupplement op basis van magnesiumglycerofosfaat2,3, actieve B-vitamines (vitamine B6 2, B12 2 en folaat 1,2) en vitamine 3 D. 
MetaRelax® is dankzij specifieke samenstelling ideaal om te gebruiken bij stressmomenten1 en vermoeidheid2 en is goed voor de spieren3.
 
De samenstelling
Eén tablet MetaRelax® bevat 900 mg magnesiumglycerofosfaat (1 zakje = 1800 mg), een bijzonder magnesiumzout dat uitstekend verdragen wordt door maag en darmen (zie ook 'Waarom MetaRelax?'), aangevuld met cofactoren zoals actieve B-vitamines (vit. B6, B11 (folaat, Metafolin®) en B12) om de werking van magnesium te versterken, en taurine en vitamine D. Het voordeel van actieve B-vitamines is dat ze meteen beschikbaar zijn voor werking in het lichaam. MetaRelax® is beschikbaar in verpakkingen van 45, 90 en 180 tabletten en 20 / 40 / 84 zakjes.

Wanneer wordt MetaRelax® aanbevolen?MetaRelax

MetaRelax® kan aan iedereen aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestrest zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten en oudere personen.
MetaRelax® helpt bij stress-situaties (folaat) en vermoeidheid (folaat, magnesium, vitamine B6, vitamine B12) en draagt bij tot een normale werking van de spieren (magnesium).

Hoeveel MetaRelax® gebruiken?

Het aanbevolen gebruik is 2 tabletten per dag of 1 zakje per dag.
Bij hogere magnesiumbehoefte kunnen meer tabletten per dag ingenomen worden. Overleg dit met uw arts.

Nutritionele informatie

Eén tablet of zakje MetaRelax® levert:
  Tablet Zakje
Magnesiumglycerofosfaat 900mg 1800 mg
Magnesium 100 mg (26,7%*) 200 mg (53,4%*)
Vitamine B6 (pyidoxal-5-fosfaat) 1 mg (71%*) 2 mg (143%*)
Vitamine B12 (methylcobalamine) 12,5 µg (500%*) 25 µg (1000%*)
Vitamine B11 (folaat, Metafolin**) 100 µg (50%*) 200 µg (100%*)
Taurine 150 mg 200 mg
Vitamine D (cholecalciferol) 12,5 µg (150%*)
300 IU
25 µg (500%*)
1000 IU
*% RI : Referentie Inname

**Metafolin® is een geregistreerd merk van Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland
 
Inhoud Aanbevolen verkoopprijs
45 tabletten € 18,40
90 tabletten € 29,90
180 tabletten € 49,90
20 zakjes € 18,40
40 zakjes € 29,90
84 zakjes € 54,60
 

Disclaimer

Auteursrecht en recht van de producent van een databank
Deze site is zowel een werk dat door het auteursrecht wordt beschermd, als een databank waarop Metagenics de auteursrechten en rechten van de producent bezit. De teksten, lay-out, tekeningen, foto's, films, grafieken en andere bestanddelen van deze site zijn door het auteursrecht beschermd. Elke kopie, adaptatie, wijziging, vertaling, arrangement, publieke mededeling, huur of andere exploitatievorm van het geheel of een deel van deze site, onder het even welke vorm en met om het even welke middelen, zoals elektronische, mechanische of andere middelen, is volstrekt verboden behalve ingeval van voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van Metagenics. De inhoud van de databank wordt beschermd door het sui generis recht die de producent toelaat om elke opvraging en/of hergebruik van het geheel of een deel van deze inhoud te verbieden. Om het even welke inbreuk op deze rechten kan strafrechtelijk of burgerrechtelijk vervolgd worden.

Merken en handelsnamen
De benamingen, logos en andere tekens die in deze site worden gebruikt, onder andere het logo en de naam Metagenics, zijn merken en/of handelsnamen die wettelijk beschermd zijn. Elk gebruik ervan of van gelijkaardige tekens is volstrekt verboden zonder het voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van Metagenics.

Aansprakelijkheid voor de inhoud
Metagenics besteedt de grootste zorg aan het ontwerp en de instandhouding van deze site. Metagenics kan echter niet de juistheid garanderen van de informatie die zich op deze site bevindt. De gebruiker dient er zich van bewust te zijn dat de informatie zonder voorafgaandelijke kennisgeving gewijzigd kan worden. Metagenics kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan kan worden gemaakt. Metagenics kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en het bestaan van andere sites waarmee hyperlinks worden gelegd.
MetaRelax® is een product van
Verkrijgbaar bij uw drogisterij, apotheek, gezondheidswinkel of online.

Bekijk de tv-spot
Sluiten Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer