Staycation met kinderen?! Enkele activiteiten/tips om jou te helpen.

Full name
7/1/22
Metagenics
Staycation met kinderen?! Enkele activiteiten/tips om jou te helpen.

Staycation gepland? Thuisblijven met de kinderen hoeft niet te betekenen dat er meer spanning en stress in huis aanwezig moet zijn. De volgende staycation tips en creatieve ideeën kunnen je helpen om zowel voor je kinderen als voor jezelf een leuke tijd te hebben.

4 creatieve ideeën voor families

Kampeer thuis

Maak een kamp van kussens en dekens en breng de ochtend of middag daar door. Doe net alsof je in een bos of op de camping bent. Misschien heb je wel een tent die je in de tuin kunt opzetten! Je mag er alleen uit als je naar de wc moet, dus be prepared!

Neem een bekende TV show op

Je kids kennen ongetwijfeld de programma's ‘Hollands got talent’ of 'Lego Masters' wel. Hoe leuk is het om deze show thuis na te doen? Geef ze wat tijd om zich voor te bereiden en start de live show! Neem alles op met jouw smartphone. Plezier gegarandeerd! Tijdens én achteraf.

Ga geocachen in je tuin

Verstop wanneer de kinderen in bed liggen enkele voorwerpen in je tuin. Maak een schatkaart waarop hints staan waarmee ze alle voorwerpen kunnen vinden. Wat gaan jouw kinderen blij zijn als ze de traktatie vinden!

Maak een road-trip in je huis

Leer je kinderen nieuwe dingen door een denkbeeldige roadtrip door je huis te maken. Stop in elke kamer en vertel ze iets interessants over wat zich daar bevindt. Denk bijvoorbeeld aan het ontstaan van Duplo, de werking van de klokradio of hoe je op de beste manier chocolade kunt smelten. Laat ze zelf ook dingen doen. Hoewel deze opdracht enige voorbereiding vergt, zullen ze het zich gegarandeerd nog lang herinneren!

Succes!

Blijf op de hoogte

Bedankt!
We hebben jouw inschrijving goed ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.
Door je in te schrijven ga je akkoord de privacy policy